Redken - Lernberger Stafsing - Moroccanoil - Mediceuticals

Boek hier uw afspraak | Online boeking

Moroccanoil

Het verhaal

Na een kleurbehandeling die het haar van mede-oprichter Carmen Tal zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Het resultaat was dat haar haar onmiddellijk getransformeerd werd van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen. Moroccanoil was geboren.

Wereldwijd succes

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Wij leggen ons volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.

Ieder haartype

Moroccanoil focust zich op de juiste manier van haarverzorging en haarstyling. Het meest kenmerkende product, Moroccanoil treatment, is de ultieme basis van het haar. Vanwege de vele voordelen bij het stylen en conditioneren, is deze prijswinnende formule op basis van arganolie perfect voor ganzend, glad haar, een betere handelbaarheid, snellere droogtijd en een mooie glans.

De iconische geur

Memorabel en exotisch, de eigen geur van Moroccanoil is bijna een icoon geworden. De onderscheidende geur roept een beeld op van vakanties aan het strand en het gevoel van verwennerij in een luxe spa. Een zeer opmerkelijke en bijzonder kenmerkende geur: kruidige amber met zoete bloemgeuren, een aromatische beleving een weldadige ervaring is om nooit te vergeten.

Voordelen van Arganolie

MOROCCANOIL WERD GEÏNSPIREERD DOOR HET VERMOGEN VAN ARGANOLIE OM VERANDERING TEWEEG TE BRENGEN. DE VOORRAAD AAN VITAMINEN, MINERALEN EN ANTIOXIDANTEN, MAKEN DIT EEN EEUWENOUD SCHOONHEIDSGEHEIM MET VELE TOEPASSINGEN OM HET HAAR, GEZICHT, LICHAAM EN NAGELS TE HYDRATEREN EN VERZACHTEN.

DOOR DE HOGE CONCENTRATIE AAN ANTIOXIDANTEN, ESSENTIËLE VETZUREN EN VITAMINE E, IS ARGANOLIE IN STAAT OM DE HUID OP NATUURLIJKE WIJZE TE REVITALISEREN, DE ELASTICITEIT VAN HET HAAR TE VERBETEREN EN STEEDS WEER GLANS TERUG TE BRENGEN. HET IS EEN KRACHTIGE ANTIOXIDANT, UV-BESCHERMER EN HET NEUTRALISEERT VRIJE RADICALEN.

ARGANOLIE MAAKT HET HAAR ZICHTBAAR MOOIER, GLANZENDER EN GEZONDER NA IEDERE KEER DAT HET WORDT GEBRUIKT.

Moroccanoil Fashion Week